Ne e dimë çfarë është më e mira për fëmijën tuaj të mësojë. Shihni sistemin tonë të arsimit multidisiplinor.


Këto janë vetëm disa nga dispilinat tona

Jemi një grup mësuesish të trajnuar me një pasion për të edukuar.

Jemi një ekip i trajnuar i mësuesve me një pasion për të edukuar në qendrën tonë multifunksionale. Ne ofrojmë një ambient të përshtatshëm për fëmijët duke përfshirë një çerdhe, një kopësht dhe pas shkollën. Përveç kësaj, qendra jonë ofron gjithashtu kurse të ndryshme si Anglisht, Frengjisht, Balet, Pikture, Young Engineers dhe shumë të tjera. Ekipi ynë i përvojshëm dhe i përkushtuar siguron që çdo fëmijë të marrë një edukim të cilësisë së lartë dhe të zhvillojë aftësitë e tyre në fusha të ndryshme kreative dhe shkencore.

 

Shihni avantazhet kyçe të arsimit në Kopshtin "Princi i Vogël"Zhvillim i shëndetshëm

Përgatitja për shkollën e mëvonshme

Festat e Ditëlindjes të mahnitshme

Ndërtimi i aftësive sociale
 

Shihni fotot tona
të cilat tregojnë se si është mësimi në kopshtin tonë