Njihuni me sistemin tonë të edukimit multidisiplinor.


Mësime Baleti


Mësimet e baletit zhvillohen në ambientet e kopshtit.


Në Kopshtin "Princi i Vogël", ofrojmë mesime të baletit të udhëhequra nga një balerin profesionist. Baleti është një mësim i veçantë që ndihmon fëmijët të zhvillojnë elegancën, koordinimin motorik dhe shprehjen artistike. Me një fokus në teknikat e bazë të baletit, si dhe në graciën dhe interpretimin e lëvizjeve, ky program i dedikuar synon të formojë themelin e duhur për fëmijët tanë për të përparuar në botën e baletit. Balerini ynë profesionist, me eksperiencë të gjerë në skenën e baletit, siguron që fëmijët të mësojnë teknikën e duhur dhe të kultivojnë pasionin e tyre për këtë formë të artit të bukur.


Mësime Pikture


Mësimet e pikturës kryhen në kopësht me mësues pikture.


Në Kopshtin "Princi i Vogël", ofrojmë mesime të piktures me ndihmën e një piktori profesionist. Piktura është një aktivitet krijues dhe shprehës që ndihmon fëmijët të zhvillojnë imagjinatën, perceptimin vizual dhe aftësitë artistike. Në këtë program të posaçëm, fëmijët tanë mësojnë teknikat e bazës së piktures, si përdorimi i ngjyrave, kompozicioni dhe ndjekja e një teme. Piktori ynë profesionist, me një pasion të vërtetë për artin vizual dhe përvojë të gjerë në fushën e piktures, ofron udhëzime të specializuara dhe ndihmon fëmijët të zhvillojnë potencialin e tyre artistik në mënyrë të përshtatshme dhe frytdhënëse.


Mësime të gjuhes Angleze


Mësimet e Anglishtes kryhen nga mësues të liçensuar.


Në Kopshtin "Princi i Vogël", ofrojmë mesime të gjuhës Angleze të drejtuar nga mesuese të licensuara. Ne e kuptojmë rëndësinë e një mësimi të cilësisë së lartë për zhvillimin e gjuhës Angleze te fëmijët tanë që janë në periudhën e ndjeshme të zhvillimit të gjuhës. Me një qasje të përshtatshme për moshën dhe nivelin e fëmijëve, mesueset tona të licensuara krijojnë një mjedis të inkurajueshëm dhe të argëtueshëm ku fëmijët mësojnë gjuhën Angleze nëpërmjet lojërave, këngëve, historive dhe aktiviteteve të tjera të përshtatshme. Kjo ndihmon fëmijët të zhvillojnë një bazë të fortë gjuhësore, të përfitojnë aftësi komunikimi dhe të zhvillojnë dashurinë për të mësuar dhe përdorur gjuhën Angleze në mënyrë efektive.


Aktivitete Sportive


Aktivitetet sportive kryen në oborrin e kopshtit.


Në Kopshtin "Princi i Vogël", vlerësojmë rritjen e shëndetshme dhe zhvillimin e fëmijëve nëpërmjet aktiviteteve sportive. Oborri i qendrës sonë është vendi ku fëmijët tanë shprehin energjinë e tyre, zbulojnë pasionin për sportin, dhe krijojnë kujtime të paharrueshme. Stafi ynë i trajnuar siguron një mjedis të sigurt dhe mbështetës për fëmijët të mësojnë teknikat e lojërave dhe të zhvillojnë aftësitë e tyre sportive. Përmes aktiviteteve sportive, fëmijët mësojnë rëndësinë e respektit, disiplinës dhe ekipit, ndërsa po ashtu përmirësojnë forcat e tyre fizike dhe emocionale. Ne inkurajojmë fëmijët të kultivojnë dashurinë për aktivitetin fizik, të kënaqen me lojërat sportive dhe të ndjehen të përgatitur për sfida të tjera në të ardhmen.


Mësime të gjuhes Franceze


Mësimet e Frengjishtes kryhen nga mësues të liçensuar.


Në Kopshtin "Princi i Vogël", ofrojmë mesime të gjuhës Franceze të drejtuar nga mesuese të licensuara. Ne e kuptojmë rëndësinë e mësimit të gjuhës Franceze për zhvillimin gjuhësor dhe kulturor të fëmijëve tanë. Mesueset tona të kualifikuara krijojnë një mjedis të inkurajueshëm dhe argëtues ku fëmijët mësojnë gjuhën Franceze nëpërmjet lojërave, aktiviteteve artistike, këngëve dhe shumë mënyrave të tjera të përshtatshme. Kjo ndihmon fëmijët të zhvillojnë aftësi të komunikimit në gjuhën Franceze, të njohin kulturën franceze dhe të zgjasin vazhdimisht horizontet e tyre intelektuale. Mësimi i gjuhës Franceze në Kopshtin "Princi i Vogël" i jep fëmijëve një mundësi të jashtëzakonshme për të nxitur dashurinë për gjuhët e huaja dhe për të krijuar një bazë të fortë gjuhësore që do t'u shërbejë në të ardhmen.


Art Craft


Art Craft zhvillohet në ambientet e kopshtit.


Në Kopshtin "Princi i Vogël", kemi kursin "Art Craft" që ofrohet me kujdes dhe pasion nga një mesuese e licensuar në art. Ky kurs tërheq fëmijët që janë të interesuar në botën e artit dhe krijimtarisë së tyre. Mesueseja jonë e kualifikuar ndihmon fëmijët të mësojnë teknika të ndryshme artistike, të zhvillojnë aftësitë e tyre në pikturim, gërshetim, modelim dhe punë të tjera krijuese. Përmes projekteve artistike të ndryshme, fëmijët eksplorojnë lirinë e tyre krijuese dhe zhvillojnë vetëbesimin në shprehjen e tyre artistike. Kursi "Art Craft" në Kopshtin "Princi i Vogël" siguron një mjedis të përkrahjes dhe frymëzimit për fëmijët për të shprehur imagjinatën e tyre, për të krijuar vlerësimin e artit dhe për të pasur një përvojë të mahnitshme në botën e artit dhe kulturës.


Young Engineer


Young Engineer zhvillohet në ambientet e kopshtit.


Kopshti "Princi i Vogël" me krenari prezanton kursin "Young Engineer" i cili është i organizuar në bashkëpunim me Google Partners. Ky kurs inovativ i inxhinierisë është i krijuar për të frymëzuar zhvillimin teknologjik dhe mendimin kreativ te fëmijët tanë. Ne jemi krenarë të kemi në stafin tonë një grup të licensuar nga Google Partners që siguron trajnime të avancuara dhe ndihmë të specializuar nëpërmjet mësimit të teknologjive të fundit. Përmes projekteve praktike, eksperimenteve dhe lojërave inxhinierike, fëmijët tanë zhvillojnë aftësi të programimit, koncepteve matematikore, zgjidhjes së problemeve dhe krijojnë një kulturë të mësimit të përkushtuar dhe kreativ.


Kursi i Kitares


Kursi i Kitares zhvillohet në ambientet e kopshtit.


Kopshti "Princi i Vogël" krenohet me kursin e kitares që ofrohet nga një muzikant profesionist. Ky kurs është një mundësi e shkëlqyeshme për fëmijët tanë të mësojnë të luajnë kitarë dhe të zhvillojnë pasionin e tyre për muzikën. Muzikanti ynë i kualifikuar dhe me përvojë ofron një mësim të strukturuar dhe argëtues, duke ndihmuar fëmijët të mësojnë akordet bazë, teknikat e duarve, dhe të interpretojnë melodi të thjeshta. Përmes muzikës, fëmijët zhvillojnë koordinimin motorik, kreativitetin, dhe aftësinë për të punuar në grup. Kursi i kitares në Kopshtin "Princi i Vogël" siguron një ambient të inkurajueshëm dhe frymëzues, ku fëmijët zhvillojnë dashurinë e tyre për muzikën dhe krijojnë kujtime të mahnitshme në rrugën e tyre artistike.

Janë shprehur për ne

 • "Kopshti 'Princi i Vogël' është një vend mahnitës për fëmijët. Krijimi i një mjedisi të mrekullueshëm mësimor, i shoqëruar nga një staf i përkushtuar dhe i kualifikuar, bën që kopshti të jetë vendi ku fëmijët tanë rriten dhe mësojnë me kënaqësi. Programet e ndryshme, si baleti, pikture, gjuhët e huaja dhe më shumë, ofrojnë një përvojë të pasur dhe të diversifikuar. Jam kënaqur me përkushtimin e tyre për edukimin dhe zhvillimin e fëmijëve tanë. Kopshti 'Princi i Vogël' është vendi i parë që rekomandoj për çdo prind që dëshiron një mjedis të shkëlqyeshëm për fëmijët e tyre."
  Entela
  Financiere
 • "Kopshti 'Princi i Vogël' ka qenë një zbulim i vërtetë për familjen tonë. Fëmija ynë ka pasur një përvojë të jashtëzakonshme në këtë kopsht. Mësimi i baletit nga balerinët profesionistë ka sjellë pasion dhe gracion në jetën e saj. Përveç kësaj, programet e tjera kreative dhe edukative, si pikture, muzikë, dhe gjuhët e huaja, i kanë hapur horizontet e saj dhe kanë stimuluar zhvillimin e aftësive të reja. Stafi i kopshtit është mahnitës - i dashur, i kujdesshëm dhe me një angazhim të vërtetë për të mirën e fëmijëve. Nuk mund të jemi më të kënaqur me zgjedhjen tonë për Kopshtin 'Princi i Vogël'."
  Ana
  Mësuese
 • "Kopshti 'Princi i Vogël' është një vend ku fëmijët rriten me dashuri dhe kujdes të vërtetë. Stafi i stërvitur dhe i përkushtuar siguron që çdo fëmijë të marrë një edukim të shkëlqyeshëm dhe të zhvillojë aftësitë e tyre në fusha të ndryshme. Fëmija jonë ka mësuar gjuhën angleze në një mënyrë argëtuese dhe stimuluese, duke përdorur metoda inovative dhe materiale të reja. Kështu, ai ka fituar një kuptim të thellë të gjuhës dhe ka zhvilluar vetëbesimin në komunikim. Kopshti 'Princi i Vogël' është vendi ku fëmijët janë të inkurajuar të eksplorojnë, të krijojnë dhe të zhvillojnë potencialin e tyre të plotë. Të rekomandoj me bindje për një përvojë të jashtëzakonshme edukative."
  Arben
  Menaxher

Dëshironi të filloni aventurën tuaj në kopshtin tonë? Ju lutemi, mos hezitoni të na shkruani ose të na telefononi!