Princi i Vogël
Aktivitete


Lojra
dhe argëtim

ZBULO

Dramatizime

ZBULO

Mësojmë
të lexojmë

ZBULO

Lojra
sportive

ZBULO


Bazat
e matematikës

ZBULO

Ndërtojmë

ZBULO

Orët
e Artit

ZBULO

Orët
e Muzikë♪

ZBULO

 

Kopshti ynë, organizon aktivitete të ndryshme gjat vitit. Ne shkojmë ne eskursione për të vizituar muze të ndryshëm, aktivitete që na përkasin të gjithëve në jetët tona të përditëshme...

Një ndër aktivitetet tona më të pëlqyera nga fëmijët, është eskursioni në vendin e punës së njërit prej prinderve. Aty fëmijët njihen me profesione të ndryshme...


Avantazhet tona


PORTALI PRINDËROR