Pjesëmarrje

 

Ne e kuptojmë që familjarët janë gjithmonë të prirur të marrin përshtypje në lidhje me fëmijët e tyre që ndjekin kopshtin Princi i Vogël. Kjo përshtypje është e paçmueshme për familjet që jo vetëm që mbështesin zhvillimin e fëmijës së tyre, por edhe për të dhënë ‘qetësi mendore’ për ata që ndjekin kopshtin për herë të parë. Ne besojmë se është e rëndësishme që familjarët të kenë akses në kopsht gjatë orarit të punës dhe të jenë në gjendje të flasin me mësuesit dhe asistentët për çështje që prekin fëmijën e tyre. Ju lutemi gjeni më poshtë mundësitë që inkurajojmë të gjithë familjarët të përdorin gjatë gjithë viteve të tyre në kopshtin e fëmijëve Princi i Vogël:

  • Mosha 3 Vjeç: Takimet zyrtare të prindërve dhe mësuesve do të planifikohen në fund të Termit Një dhe Tre.
  • Mosha 4 Vjeç: Takimet zyrtare të prindërve / mësuesve do të planifikohen në maj të çdo viti.
  • Takimet joformale mund të planifikohen në çdo kohë duke i rregulluar ato direkt me mësuesin tuaj. Bisedat joformale në fund të ditës janë më se të mirëpritura. Ju lutemi vini re, fillimi i ditës është një kohë e rëndësishme që fëmijët të vendosen në rutinën e mësimit, kështu që ne kërkojmë që në këtë kohë të ndahen vetëm informacione të rëndësishme.

Ne inkurajojmë që edukatorët të informohen për çdo festë p.sh. mbrëmjen vonë, një natë më parë festuam të 80-tat e gjyshes, p.sh. një vdekje në familje, kështu që ata mund të mbështesin më mirë ju dhe fëmijën tuaj para fillimit të ditës.

Do të bëhet një studim vjetor dhe inkurajojmë të gjitha familjet të marrin pjesë. Ne inkurajojmë reagime edhe gjatë gjithë vitit, kështu që ju lutemi flisni me një edukatore ose një anëtar të kopshtit në çdo kohë.

Komunikimi është një pjesë e rëndësishme e marrëdhënies midis familjeve dhe edukatoreve. Ju lutemi mos ngurroni të na afroheni ose bisedoni në lidhje me absolutisht çdo gjë në lidhje me fëmijën tuaj dhe nevojat e tyre.

PORTALI PRINDËROR