Po kërkoni kopsht?

 

Është plotësisht normale të kesh një milion pyetje ndërsa shikoni kopshtet e fëmijëve për fëmijën tuaj. Në fund të fundit, duhet të jeni të qetë me zgjedhjen që po bëni. Është e rëndësishme të dini se çfarë të kërkoni dhe cilat aspekte të Kopshtit kanë më shumë rëndësi për ju. Duke takuar mijëra prindër dhe fëmijë përgjatë viteve, ne kemi bashkuar disa fusha kryesore që mund të jenë të dobishme kur bëni studimin tuaj. Sigurisht, shpresojmë të na zgjidhni nëse ne jemi afër lokalisht për ju!

Ju lutemi sigurohuni që të vizitoni secilin nga Kopshtet që po konsideroni. Kur hyni për herë të parë, mund të vini re një atmosferë të veçantë: ftuese ose e ftohtë; i qetë ose i furishëm; i lumtur ose i tensionuar. Kopshti duhet të jetë i sigurt dhe i rehatshëm, brenda dhe jashtë. Fëmijët duhet të kenë një zgjedhje të aktiviteteve argëtuese, interesante dhe sfiduese.

Kur stafi të shijojë punën e tyre, ata do t'ju bëjnë të ndiheni të mirëpritur dhe të bashkëveproni ngrohtësisht me ju dhe fëmijën tuaj. Do të dini gjithashtu nëse fëmijët janë të lumtur nga sa janë të angazhuar në aktivitetet e tyre dhe si lidhen me njëri-tjetrin dhe stafin.

Informacioni rreth operacioneve, politikave dhe procedurave të kopshteve të fëmijëve duhet të shfaqet ose në mënyrë të dukshme ose / ose të vihet në dispozicion për ju sipas kërkesës. Informacioni në dispozicion duhet të përfshijë:

  • Licencën e shërbimit të fëmijëve.
  • Përvoja dhe kualifikimet e stafit
  • Programi i edukimit dhe veprimtarisë së shërbimit
  • Detajet e kontaktit të zyrës përgjegjëse të departamentit rajonal
  • Tarifat e ngarkuara
  • Emrin dhe numrin e telefonit të personit me të cilin mund të kontaktoni nëse keni ndonjë ankesë ose shqetësim
  • Shumë politika përfshirë politikën e menaxhimit të sjelljes së Kopshtit

Ju lutemi shtypni dokumentin e mëposhtëm dhe përdorni atë si një mjet kur kërkoni të drejtën "e përshtatshme" për ju, fëmijën tuaj dhe familjen tuaj. Shpresojmë që ta gjeni të dobishëm.

Shtypni listën tonë kontrolluese për Kërkimin e kopshtit të duhur.

PORTALI PRINDËROR