Dëshironi të filloni aventurën tuaj
në kopshtin tonë? Ju lutemi, mos hezitoni të plotësoni formularin!

[wpforms id="355"]

Na shkruani


    Ju ftojmë të na bashkoheni në rrugën tonë drejt mësimdhënies së cilësisë së lartë për fëmijët. Në Kopshtin "Princi i Vogël", angazhohemi për të krijuar një mjedis të mrekullueshëm për rritjen dhe zhvillimin e fëmijëve. Nëpërmjet programeve të diversifikuara, stafit të përkushtuar dhe infrastrukturës së përshtatshme, ne sigurojmë një përvojë edukative tërheqëse dhe frymëzuese. Bashkohuni me ne për të bërë fëmijët tuaj të shkëlqejnë në rrugën e tyre të mësimit dhe zhvillimit.

    Ju mirëpresim në
    Kopshti "Princi i Vogël"


    • 800 - 1600

    • 800 - 1200