Njihuni me shërbimet që ofrohen në kopshtin "Princi i Vogël".


Çerdhe

 • Orari i çerdhes 7:30 deri në 17:30

 • 4 vakte ushqimore të shëndetshme dhe të shijshme.

  Çerdhja në Kopshtin "Princi i Vogël" ofron një mjedis të kujdesit të kualifikuar dhe të dashur për fëmijët tuaj. Ne jemi këtu për t'u kujdesur për fëmijët tuaj nga ora 7:30 deri në 17:30, duke ofruar një shtrirje të kohës së qëndrimit për të përshtatur nevojave të familjeve tuaja. Gjatë kohës që fëmijët janë me ne, ofrojmë 4 vakte ushqimore të shëndetshme dhe të shijshme, të përgatitura me kujdes për të përmbushur nevojat e tyre të ushqyerjes. Përveç kësaj, stafi ynë i specializuar dhe i përvojës është në dispozicion për t'u kujdesur dhe ndihmuar fëmijët në secilën fazë të zhvillimit të tyre.

  Grupet tona janë të ndara në dy klasa të veçanta. Grupi 'Yjet' përfshin fëmijët në grupmoshën 1-2 vjeç. Kjo klasë ka dy edukatore të kualifikuara dhe përkushtuara, që ofrojnë kujdesin dhe ndihmën e nevojshme për rreth 12 fëmijë. Gjithashtu, grupi 'Çamarokët', për fëmijët në grupmoshën 2-3 vjeç, ka një edukatore me përvojë për të kujdesur për rreth 10 fëmijë. Të dy grupet kanë një program të detajuar të bazuar në kompetencat që secila grupmoshë duhet të arrijë. Ne punojmë për t'i ndihmuar fëmijët të zhvillojnë aftësitë e tyre të mëdha në mënyrë të strukturuar dhe argëtuese.

  Ne jemi krenarë që ofrojmë një mjedis të sigurt, të kënaqshëm dhe të përkujdesjes së lartë për fëmijët tuaj. Kopshti 'Princi i Vogël' është vendi ku fëmijët tanë në grupmoshat e ndryshme mund të rriten, të mësojnë dhe të zhvillohen së bashku me miqtë e tyre, duke krijuar kujtimet më të bukura të hershme.


  Kopësht

  • Orari i kopshtit 7:30 deri në 17:30

  • 3 vakte ushqimi të shëndetshme gjatë ditës

  • Aktivitete të ndryshme

   Kopshti "Princi i Vogël" ofron një shërbim cilësor të kujdesit për fëmijët tuaj nga ora 7:30 deri në 17:30, duke siguruar një periudhë kohore të gjatë për t'u kujdesur për ta. Në kopshtin tonë, ofrojmë 3 vakte ushqimi të shëndetshme gjatë ditës, për të siguruar energjinë dhe mbushjen e nevojave ushqimore të fëmijëve.

   Përveç kujdesit dhe ushqimit të mirë, ofrojmë një gamë të gjerë aktivitetesh për grupmoshat specifike.
   Fëmijët në grupmoshën 3-4 vjeç quhen "Magjistarët" dhe janë të ndarë në një grup prej 12 fëmijësh me një edukatore të përvojës. Për ta ndihmuar ata të zhvillojnë aftësitë kreative, ofrojmë aktivitete si Art Craft, Xhudo, Young Engeneer, mësimi i gjuhës Angleze, Baleti dhe mësimi i gjuhës Frënge.

   Grupi i dytë është për fëmijët në grupmoshën 4-5 vjeç, quhen "Fantastiket" dhe janë një grup prej 14 fëmijësh me një edukatore. Për ta zhvilluar kreativitetin dhe aftësitë motorike, ofrojmë aktivitete të ngjashme si Art Craft, Xhudo, Young Engeneer, mësimi i gjuhës Angleze, Baleti dhe mësimi i gjuhës Frënge.

   Gjithashtu, kopshti ynë ofron dy grupe për fëmijët në grupmoshën 5-6 vjeç. Grupi i tretë, i quajtur "Parashkollori me kohë të plotë", përbëhet nga 16 fëmijë me një edukatore të përkushtuar. Ata marrin pjesë në aktivitete të përshtatura për zhvillimin e tyre të gjuhës, kreativitetit, ndërtimit dhe aftësive sociale.

   Grupi i katërt, i quajtur "Parashkollori me studim dhe ushqim deri në drekë", përfshin 15 fëmijë me një edukatore. Kjo grupmosh është fokusuar në përgatitjen e fëmijëve për shkollë, ku aktivitetet janë të drejtuara drejt njohjes së shkronjave, numrave dhe aftësive të tjera themelore akademike.

   Ne jemi krenarë që ofrojmë një mjedis të kujdesit të sigurt dhe të përkushtuar për fëmijët tuaj.
   Kopshti "Princi i Vogël" është vendi ku fëmijët tanë rriten, mësojnë dhe zhvillohen nëpërmjet aktiviteteve argëtuese dhe mësuese, duke i përgatitur ata për të ardhmen e tyre.


   After-school
   (Pas shkollori)

   • Orari i After-School 11:00 deri në 18:00

   • 2 vakte ushqimi të shëndetshme gjatë qëndrimit.

   • Aktivitete të ndryshme

   • Studim dhe kryerja e detyrave të shkollës.

    Afterschool Princi i Vogël është një institucion që operon prej 10 vitesh në rrugën Ramazan Shijaku nr 23 Tiranë. Programi ynë pas shkolle përbehet nga programe të plota, gjithëpërfshirëse dhe klasa të stilit të pasurimit të dijeve. Ky program ju ofron nxënësve një sërë aktivitetesh duke përfshirë ndihmë në detyrat e shtepisë, lëvizjen krijuese, kërcimin, projktet STEAM si dhe mësimi i dy gjuhëve Anglisht, Frengjisht. Ne i ofrojmë fëmijëve të eksplorojnë në botën e shkences, teknologjisë dhe matematikës. Programet argetuese dhe tërheqëse që nxisin të mësuarit - edhe pasi ka rënë zilja! Stafi yne nxitet dhe trainohet të përqafojë parimin " Asgjë që bëjmë nuk është më i rëndësishëm se efekti që ka te femijët" Stafi i brëndshëm dhe ai i trainohet 10 orë në vit për të ofruar aktivitete mësimore tërheqëse dhe për të monitoruar dhe përshtatur sipas nevojës çdo aktivitet. Ne ndjekim një program të balancuar që mbështet arritjet akademike, nxit shëndetin dhe mirëqënien dhe fut aftesi pozitive social emocionale përmes:

    Klubit të leximit.
    Edukimi i të ushqyerit shëndetshëm. Mësimi i shërbimit.
    Artet.
    Ndihmë në detyrat e shtepise.
    Aftesite Sociale emocionale.
    Zhvillimi i karakterit.

    Në Afterschool Princi i Vogël, vlerësojmë rëndësinë e krijuarjes së një mjedisi të sigurt dhe inkurajues për fëmijët. Ne punojmë në partneritet të ngushtë me prindërit dhe ofrojmë komunikim të rregullt dhe transparent në lidhje me progresin e fëmijëve. Duke përdorur metoda mësimore inovative dhe të përshtatshme për moshën, si dhe duke përdorur materiale mësimore të pasura, ne inkurajojmë zhvillimin e aftësive të shumta tek fëmijët tanë. Për ne, suksesi i fëmijëve është objektivi kryesor dhe jemi të angazhuar për t'u siguruar që ata të kenë një përvojë të arritshme, argëtuese dhe zhvilluese në Afterschool Princi i Vogël.

    Ne Afterschool Princi i Vogël, ofrojmë një shërbim të plotë dhe kujdes ndaj fëmijëve tanë duke i marrë ata nga shkolla dhe i shoqëruar në ambientet tona pas orarit shkollor. Kjo na mundëson të krijojmë një atmosferë të ngrohtë dhe të sigurt për fëmijët tanë. Ne kujdesemi që të sigurojmë transportim të sigurt dhe të përkujdesemi për nevojat individuale të secilit fëmijë. Pas mbërritjes në Afterschooll Princi i Vogël, ata kanë mundësinë të përfshihen në aktivitete argëtuese, të marrin pjesë në mësimin e pas shkolles dhe të zhvillojnë aftësi të reja dhe të vlefshme. Përkujdesja jonë e plotë dhe angazhimi ndaj fëmijëve i jep prindërve besimin se ata janë në duar të sigurta dhe të kujdesur pas orarit shkollor.

    Afterschool Princi i Vogël hapet çdo ditë në orën 11:00 deri në 18:00 për të përshtatur me sezonin akademik të shkollave. Pas mbërritjes nga shkolla, fëmijët kanë kohë të lirë për të luajtur me lojra, jashtë ose brenda oborrit. Në orën 12:30 ofrohet dreka e shërbimit, pas së cilës ndjek një periudhë relaksimi. Nga ora 13:30 deri në ora 15:30, fokusohemi në studim dhe kryerjen e detyrave, ndërsa në ora 15:30 bëhet një pushim për të konsumuar fruta ose një vakt të ndërmjetëm të përgatitur nga Afterschool Princi i Vogël. Nga ora 16:10 fillon ndarja në kurset që fëmijët zgjedhin sipas dëshirës dhe preferencave të tyre, duke përfshirë Art Craft, Kërcim, Young Engeneer, mësimin e Anglishtes, Frengjishtes dhe Kitares. Këto aktivitete zgjasin deri në orën 18:00, për të siguruar një përvojë të pasur dhe tërheqëse për fëmijët.

    Janë shprehur për ne

    • "Kopshti 'Princi i Vogël' është një vend mahnitës për fëmijët. Krijimi i një mjedisi të mrekullueshëm mësimor, i shoqëruar nga një staf i përkushtuar dhe i kualifikuar, bën që kopshti të jetë vendi ku fëmijët tanë rriten dhe mësojnë me kënaqësi. Programet e ndryshme, si baleti, pikture, gjuhët e huaja dhe më shumë, ofrojnë një përvojë të pasur dhe të diversifikuar. Jam kënaqur me përkushtimin e tyre për edukimin dhe zhvillimin e fëmijëve tanë. Kopshti 'Princi i Vogël' është vendi i parë që rekomandoj për çdo prind që dëshiron një mjedis të shkëlqyeshëm për fëmijët e tyre."
     Entela
     Financiere
    • "Kopshti 'Princi i Vogël' ka qenë një zbulim i vërtetë për familjen tonë. Fëmija ynë ka pasur një përvojë të jashtëzakonshme në këtë kopsht. Mësimi i baletit nga balerinët profesionistë ka sjellë pasion dhe gracion në jetën e saj. Përveç kësaj, programet e tjera kreative dhe edukative, si pikture, muzikë, dhe gjuhët e huaja, i kanë hapur horizontet e saj dhe kanë stimuluar zhvillimin e aftësive të reja. Stafi i kopshtit është mahnitës - i dashur, i kujdesshëm dhe me një angazhim të vërtetë për të mirën e fëmijëve. Nuk mund të jemi më të kënaqur me zgjedhjen tonë për Kopshtin 'Princi i Vogël'."
     Ana
     Mësuese
    • "Kopshti 'Princi i Vogël' është një vend ku fëmijët rriten me dashuri dhe kujdes të vërtetë. Stafi i stërvitur dhe i përkushtuar siguron që çdo fëmijë të marrë një edukim të shkëlqyeshëm dhe të zhvillojë aftësitë e tyre në fusha të ndryshme. Fëmija jonë ka mësuar gjuhën angleze në një mënyrë argëtuese dhe stimuluese, duke përdorur metoda inovative dhe materiale të reja. Kështu, ai ka fituar një kuptim të thellë të gjuhës dhe ka zhvilluar vetëbesimin në komunikim. Kopshti 'Princi i Vogël' është vendi ku fëmijët janë të inkurajuar të eksplorojnë, të krijojnë dhe të zhvillojnë potencialin e tyre të plotë. Të rekomandoj me bindje për një përvojë të jashtëzakonshme edukative."
     Arben
     Menaxher

    Dëshironi të filloni aventurën tuaj në qendrën tonë? Ju lutemi, mos hezitoni të na shkruani ose të na telefononi!